Vegan rode wijn

Vegan rode wijn

Vegan rode wijn | ProefWijn

Vegan en alcoholvrije wijn

Vegan en Alcoholvrije rode wijn is vrij bijzonder, eigenlijk mag wijn onder de 8,5% geen wijn heten maar aangezien deze wijnen wel gemaakt zijn met de condities en druivensoorten van “gewone” wijnen is dit een goede vervanger van de alcohol wijnen en deze wijnen zijn allen vegan. Dus de witte wijn, rose wijn en rode wijn en sinds kort ook een Vegan mousserende wijn.

Gezond en bewust wijn drinken

Vegan en Alcoholvrije rode wijn is vrij bijzonder, eigenlijk mag wijn onder de 8,5% geen wijn heten maar aangezien deze wijnen wel gemaakt zijn met de condities en druivensoorten van “gewone” wijnen is dit een goede vervanger van de alcohol wijnen.

Deze alcoholvrije wijn is van de Pinot Noir druif en omdat dit druivensap niet wordt vergist hoeft de alcohol ook niet verwijderd te worden zoals bij veel andere zogenaamde alcoholvrije wijnen. Deze alcoholvrije rode wijn is biologisch, zonder sulfiet en zonder dierlijke producten dus vegan. Dit zorgt voor heel puur en zuiver druivensap. Fris, niet zoet en met onderscheidend druif-profiel is dit een geweldig alcoholvrij alternatief voor wijn.

Recent wijnnieuws

De waardering van www.proefwijn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 269 reviews.