Wijn combineren met lamsvlees

Wijn combineren met lamsvlees | Proefwijn

Wijn combineren met lamsvlees, Het begint eindelijk weer lente te worden. Het wordt warmer, de vogeltjes fluiten en iedereen begint wat vrolijker te worden.

Hoe combineer ik wijn en spijs?

Hoe combineer ik wijn en spijs | ProefWijn

Vroeger kon het je misschien niet veel interesseren en koos je in het restaurant waarschijnlijk het goedkoopste glas. Of in de supermarkt een fles wijn die mooi vormgegeven was, of ging je gewoon voor pils en spijs in plaats van wijn en spijs?

Optimaal genieten van je glas wijn

Optimaal genieten van je glas wijn | Proefwijn

De meningen over dit onderwerp lopen nogal uiteen. Zweert de een bij een groot wijnglas voor zowel rode als witte wijn, een ander schenkt gerust wijn uit een drinkglas. Taboe of juist niet? We geven je graag 3 luchtige tips om optimaal te genieten van je glas wijn.

Vegan rode wijn

Vegan rode wijn | ProefWijn

Vegan en Alcoholvrije rode wijn is vrij bijzonder, eigenlijk mag wijn onder de 8,5% geen wijn heten maar aangezien deze wijnen wel gemaakt zijn met de condities en druivensoorten van “gewone” wijnen is dit een goede vervanger van de alcohol wijnen en deze wijnen zijn allen vegan.

Houdbaarheid rode wijn

Houdbaarheid rode wijn | ProefWijn

De houdbaarheid van rode wijn is mede afhankelijk of de fles is geopend of niet. In deze blog gaan wij uit van een geopende fles rode wijn en de houdbaarheid die dat teweeg brengt.

Wat is de serveertemperatuur van wijn?

Wat is de serveertemperatuur van wijn | ProefWijn

Serveertemperatuur van wijn? Welke temperatuur is nu het beste voor een ultieme smaakbeleving.? Een te warme wijn geeft te veel prijs en een ijskoude te weinig.

De belangrijkste druiven voor witte wijn

De belangrijkste druiven voor witte wijn | ProefWijn

Wat zijn de belangrijkste witte wijn druivensoorten? We hebben even een top 5 samengesteld voor je om wat meer info over witte wijn en hun druivensoorten te krijgen.

Hoeveel wijn schenk je in een wijnglas

hoeveel wijn schenk je in een wijnglas | ProefWijn

Hoeveel wijn schenk je nou in een wijnglas, wel handig om te weten dat je een glas niet geheel vol schenkt. Voor verjaardagen, feesten en diner’s zijn er bepaalde hoeveelheden waar je aan kunt houden

De waardering van www.proefwijn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 269 reviews.